Työntekijätarinat

Meillä on ainutlaatuiset näkymät

Toukokuussa 2020 luotiin HKL:lle työnantajalupaus, joka on Ainutlaatuiset näkymät. ​Turvallisuusasiantuntija Markus Lustig kertoo, mitä arvolupaus hänelle ja koko HKL:lle merkitsee.

Mies seinän vieressä katsoo kameraan.

Tämä teksti on kirjoitettu ennen 1.2.2022, kun Kaupunkiliikenne Oy oli vielä HKL.

Minulle ainutlaatuiset näkymät tarkoittaa sitä, että pääsee näkemään Helsinkiä ja sen jokaista puolta aivan uudenlaisesta vinkkelistä. Vain harvoissa työpaikoissa Suomessa on mahdollista päästä esimerkiksi ajamaan raitiovaunua. Sen ohjaimissa on aitiopaikalla Helsingin sykkeessä. Minulle ainutlaatuiset näkymät ovat itseasiassa kokoympyrä, 360 astetta; näymme kaupunkikuvassa joka puolella, myös maan alla.

Ainutlaatuiset näkymät tarkoittaa minulle myös sitä, että HKL tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erilaisiin työtehtäviin, urakehitykseen ja osaamisen kehittämiseen. Koko talon kannalta meillä on ainutlaatuiset näkymät tulevaisuuteen, kun tulossa ja meneillään on lukuisia isoja hankkeita. HKL on mielestäni vakaa työpaikka, joka tulee tekemään isoja asioita vielä vuosikymmeniä.

Meillä on ainutlaatuiset näkymät tulevaisuuteen, kun tulossa ja meneillään on lukuisia isoja hankkeita.

Meillä on ainutlaatuista osaamista ja teemme ainutlaatuista työtä ainutlaatuisessa työpaikassa. Mielestäni meillä on ihania ihmisiä ei ihan tavallisessa työpaikassa. Siksi olen suositellut HKL:ää työpaikaksi erityisesti kahdenlaisille ihmisille: heille, joilla on draivia kehittää ja heille, joilla on positiivinen asenne.

Turvallisuusasiantuntija Markus Lustig