Takaapäin kuvattu nainen kesämaisemassa.

Kesätyö- ja harjoittelupaikat

Meillä on tarjolla mielenkiintoisia kesätyö- ja harjoittelupaikkoja sekä hyvät mahdollisuudet edetä uralla.

Meillä on ainutlaatuiset näkymät, sillä tulevaisuudessa raideverkosto kolminkertaistuu pääkaupunkiseudulla ja osaamistamme tarvitaan enemmän kuin koskaan! Meillä on tarjolla kesätöitä yli 18-vuotiaille sekä kesätyö ja harjoittelupaikkoja eri alojen opiskelijoille.

Etsimme tekijöitä kesäksi useisiin eri tehtäviin varastotyöntekijöistä projekti- ja insinööriharjoittelijoihin. Meillä on työpaikkoja eri alojen opiskelijoille. Lisäksi tarjoamme kesätöitä, joissa ei tarvita aiempaa osaamista, vaan halu oppia riittää. Työt sijoittuvat toukokuun ja syyskuun välille.

Avoimet kesätyöpaikkamme löydät tämän sivun alaosasta.

Insinööri työmaalla ja metrojuna.

Maija on viihtynyt meillä töissä jo useamman kesän. Katso videolta, mitä mieltä Maija on Kaupunkiliikenteestä työnantajana.

Neljä syytä hakeutua kesätöihin Kaupunkiliikenteelle

  1. Meillä voit päästä tutustumaan paikkoihin ja töihin, jollaisia muualta Suomesta ei löydy!
  2. Meillä on 130 eri ammattia ja hyvät mahdollisuudet rakentaa mielenkiintoista työuraa, sillä olemme vahvasti mukana rakentamassa tulevaisuuden pääkaupunkiseutua. Lue esimerkiksi Santerin kokemuksia työharjoittelusta meillä.
  3. Meiltä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa ainutlaatuisessa työympäristössä. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana.
  4. Tarjoamme useita työsuhde-etuja, kuten esimerkiksi työsuhdematkalipun, kaupunkipyöräkauden sekä lounasedun.  
Hitsaaja työssään raitiovaunukiskojen välissä.

Ladataan työpaikkoja…

Näin haet

  • Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin tällä sivulla ja lue lisää kaupunkiliikenteestä urasivuiltamme.
  • Kun olet löytänyt mielenkiintoisen tehtävän, jätä hakemuksesi HAE-napin kautta. Mikäli haluat hakea useampaan kesätyö- tai harjoittelupaikkaan, tulee sinun jättää jokaiseen oma hakemus.
  • Mikäli samassa ilmoituksessa on useampi tehtävä, valitse hakulomakkeelta, kumpaan tehtävään haluat hakea.
  • Saat hakemisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli et saa viestiä, ole yhteydessä ura(at)kaupunkiliikenne.fi.
  • Voimme käydä hakemuksia läpi jo hakuaikana, mutta olemme hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä prosessin etenemisestä.
  • Kutsumme hakijoita haastatteluun puhelimitse tai sähköpostilla. Saatamme käyttää alkukarsinnassa myös videokysymyksiä. Haastattelu tapahtuu joko livenä tai Teamsin välityksellä.
Vastuullinen kesäduuni - logo.
Olemme osa Vastuullinen Kesäduuni -yhteisöä ja sitoudumme Vastuullisen kesäduunin periaatteisiin.