Lähikuva Pyöräkeskuksesta.

Pyöräkeskus

Työkaluja ja opastusta omatoimiseen polkupyörän huoltamiseen, Ruoholahdessa Baanalla.

Lähikuva Pyöräkeskuksesta, etualalla polkupyörä ja korjausteline.

Pyöräkeskus löytyy Baanalta

Pyöräkeskus avautui 1. huhtikuuta Baanan loppupäässä Ruoholahdessa. Se tarjoaa mahdollisuuden omatoimiseen pyörän huoltamiseen ammattilaisen opastuksella.

Pyöräkeskus on avoinna huhtikuusta pitkälle syksyyn arkisin klo 9-17.

Neuvoja ja työkaluja pyörän kunnostamiseen

Pyöräkeskuksesta saa pyörän kunnossapitoon liittyviä käytännön neuvoja ja sieltä voi lainata ilmaiseksi työkaluja. Paikalla onnistuvat pyörien pikahuollot ja keskus tarjoaa mahdollisuuden omatoimiseen pyörän huoltamiseen neuvovan ammattilaisen opastuksella.

Pikahuoltoa

Pikahuolto auttaa vaikka puhjenneeseen renkaan korjaamiseen tai kitisevien ketjujen rasvaamiseen. Käytössä on myös pumppauspiste, jossa renkaat voi täyttää itse ilmaiseksi. Pyöräkeskuksen mekaanikon pakista löytyvät kaikki tärkeimmät pyörän huoltoon liittyvät työkalut kuten keskiöavaimet, ketjuruoska ja nippeliavaimet.

Karttoja ja reittivinkkejä

Myös pyöräilyreitit ja pyöräilijän liikennesäännöt ovat keskuksen henkilökunnan hallussa. Kannattaa kysyä karttoja ja neuvoja. Keskus on saanut paljon kiitosta asiantuntevasta palvelustaan, jota asiakkaat saavat myös englannin kielellä.

Tila tapahtumille

Pyöräkeskus sopiikin mainiosti esimerkiksi fillariretkien lähtöpisteeksi sekä pyörien ja pyöräilytuotteiden esittelemiseen.

Eri organisaatiot ja järjestöt ovat tervetulleita tiloihin järjestämään pyöräilyyn liittyviä yleisötilaisuuksia myös omatoimisesti. Tilat saa  käyttöönsä maksutta.

Yhteystiedot

Yhteistyökumppanina on myös tänä vuonna Suomen Työsuhdepyörä Oy.

Facebookissa  ja Instagramissa.