Lähikuva Pyöräkeskuksesta.

Pyöräkeskus

Työkaluja ja opastusta omatoimiseen polkupyörän huoltamiseen, Ruoholahdessa Baanalla.

Pyöräkeskus talvisessa maisemassa.

Pyöräkeskus löytyy Baanalta

Pyöräkeskus on auki pitkälle syksyyn.

Pyöräkeskus sijaitsee Baanan loppupäässä Ruoholahdessa. Se tarjoaa mahdollisuuden omatoimiseen pyörän huoltamiseen ammattilaisen opastuksella.

Avoinna arkisin

Ma klo 10-18
Ti-pe klo 9-17

Suljettu helatorstaina.

Neuvoja ja työkaluja pyörän kunnostamiseen

Pyöräkeskuksesta saa pyörän kunnossapitoon liittyviä käytännön neuvoja ja sieltä voi lainata ilmaiseksi työkaluja. Paikalla onnistuvat pyörien pikahuollot ja keskus tarjoaa mahdollisuuden omatoimiseen pyörän huoltamiseen neuvovan ammattilaisen opastuksella.

Pikahuoltoa

Pikahuolto auttaa vaikka puhjenneeseen renkaan korjaamiseen tai kitisevien ketjujen rasvaamiseen. Käytössä on myös pumppauspiste, jossa renkaat voi täyttää itse ilmaiseksi. Pyöräkeskuksen mekaanikon pakista löytyvät kaikki tärkeimmät pyörän huoltoon liittyvät työkalut kuten keskiöavaimet, ketjuruoska ja nippeliavaimet.

Karttoja ja reittivinkkejä

Myös pyöräilyreitit ja pyöräilijän liikennesäännöt ovat keskuksen henkilökunnan hallussa. Kannattaa kysyä karttoja ja neuvoja. Keskus on saanut paljon kiitosta asiantuntevasta palvelustaan, jota asiakkaat saavat myös englannin kielellä.

Tila tapahtumille

Pyöräkeskus sopii mainiosti esimerkiksi fillariretkien lähtöpisteeksi sekä pyörien ja pyöräilytuotteiden esittelemiseen.

Eri organisaatiot ja järjestöt ovat tervetulleita tiloihin järjestämään pyöräilyyn liittyviä yleisötilaisuuksia myös omatoimisesti. Tilat saa  käyttöönsä maksutta.

Yhteystyökumppani

Yhteistyökumppaninamme toimii Suomen Työsuhdepyörä Oy.

Suomen Työsuhdepyörä Oy on Suomen vanhin työsuhdepyörien vuokraus- ja huoltopalveluita tarjoava yritys. Se tarjoaa Pyöräkeskuksessa yhdessä Kaupunkiliikenteen kanssa osaavaa ja ammattitaitoista palvelua pitkällä kokemuksella pyöräalalta.

Tutustu Suomen Työsuhdepyörä Oy:n toimintaan joko suoraan verkkosivuilla tai tulemalla käymään Pyöräkeskuksessa.

Kaupunkiliikenne Oy tuottaa ja kehittää yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa Helsinkiin erilaisia pyöräliikenteen palveluita. Pyöräkeskuksen palvelujen tarjoaminen on osa kokonaisvaltaista pyöräliikenteen edistämistä.