Uutiset

129 hakutulosta

Nuori mies seisoo Pyöräkeskuksen edessä.

Pyöräkeskus avautuu jälleen maanantaina 3.huhtikuuta

Suosittu pyöräliikenteen palvelu Pyöräkeskus avautuu maanantaina Baanan loppupäässä Ruoholahdessa. Keskuksessa kaupunkilaiset voivat huoltaa pyöräänsä itse, tarvittaessa ammattilaisten avulla ja opastuksella. Asiakaspalautteen perusteella keskus on maanantaisin auki kuuteen asti.

M300-metrojuna.

Ramppi ja Kirppu helpottavat kaluston kunnossapitäjien työtä

Kaupunkiliikenteen metrojunien ja raitiovaunujen kunnossapidon etädiagnostiikkatyökalu Ramppi ja sille tietoja lähettävä, vaunuihin sijoitettu pieni tietokone Kirppu auttavat tällä hetkellä vaununkorjaajia päivittäisessä työnteossa ja vikojen ennakoinnissa. Jatkossa voidaan hyödyntää

Kaupunkipyöriä metroaseman edessä.

Kaupunkipyöräkausi alkaa 1.4.

Kaupunkipyörillä päästään taas 1.4. alkaen! Koko kauden käyttöoikeuden voi ostaa jo nyt. Kaupunkipyöräkausi kestää huhtikuun alusta lokakuun loppuun. HSL:n Reittioppaasta näkee reaaliaikaisesti käytössä olevat asemat, pyörien määrän ja reitit asemille.

Pyöräsumboli metrojunan kyljessä.

Sovintoesitys hyväksytty, lakonuhka peruuntunut

Kaupunkiliikenne Oy:n raitiovaunun- ja metrojunankuljettajia sekä muuta henkilöstöä toimihenkilösopimusta lukuun ottamatta koskenut lakkouhka on peruuntunut, kun JHL ja työnantajia edustava Palta hyväksyivät torstaiaamuna valtakunnansovittelijan sovintoesityksen.

Valvomomestari Niilo Lehussaari istuu ikkunan edessä.

Historianopiskelijasta tuli turvallisuusalan ammattilainen

Monipuolinen urani turvallisuusalalla aukesi vähän vahingossa kesätöiden kautta vuonna 2003. Itse asiassa minusta piti tulla historianopettaja. Opiskelin historiaa yliopistossa, mutta turvallisuusala ja erityisesti metromaailma voitti, koska metro on toimintaympäristönä niin mielenkiintoinen.

Metrojuna saapuu asemalle.

Työtaistelutoimenpiteiden uhka

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL on antanut lakkovaroituksen rautatiealalla. Lakko alkaisi maanantaina 6.3., mikäli sopimukseen työehtosopimuksesta ei päästä ja päättyisi perjantaina 10.3.2023.