Sähköautojen latauspisteet yleistyvät liityntäpysäköintialueilla – Vuosaaren Mosaiikkitorille uusia latauspisteitä

Sähköautojen yleistyessä myös toiveet latauspisteiden sijoittamiseksi liityntäpysäköintialueille ovat lisääntyneet. Liityntäpysäköinnin kehittämisestä Helsingissä vastaava Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy onkin edistänyt sähköautojen latauspisteiden rakentamista yhteistyössä Helenin kanssa. Viimeisimpänä Kiinteistö Oy Mosaiikkitorin Pysäköintilaitoksen liityntäpysäköintiin Vuosaaressa osoitteessa Tyynylaavantie 7a on asennettu kuusi Helenin ylläpitämää latauspistettä.

Latauspisteet ovat liityntäpysäköijien käytössä pysäköintitalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevilla liityntäpysäköintiin varatuilla paikoilla Helenin hinnaston mukaisesti.

Monilla muilla liityntäpysäköintialueilla sähköautojen latauspisteitä on jo. Sähköauton pystyy lataamaan Vuosaaren Mosaiikkitorin lisäksi Oulunkylän, Pukinmäen, Kalasataman, Kulosaaren, Siilitien ja Puotilan liityntäpysäköinneissä.

Liityntäpysäköintialueiden ja sähköautojen latauspisteiden sijainnit voi tarkastaa HSL:n sivuilta osoitteesta hsl.fi/liityntäpysäköinti.