Kaupunkipyöräkausi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin

Uusi kaupunkipyöräkausi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Sekä käyttäjä- että matkamäärät ovat hienossa kasvussa verrattuna vastaavaan jaksoon viime vuonna.

Kaupunkimaisemassa oleva kaupunkipyöräteline ja pyöräilijä, taustalla raitiovaunu.

Kaupunkipyöräkausi alkoi 1.4. ja Helsingissä ja Espoossa poljettiin yhteensä 271 302 matkaa huhtikuussa (vuonna 2022 huhtikuussa 195 146 matkaa). Kaupunkipyöräkäyttäjiä oli huhtikuun lopussa noin 31 000 kpl (vuonna 2022 samaan aikaan noin 27 700 kpl).

Iso kiitos kaikille käyttäjille – jatketaan polkemista! 

Helsingin ja Espoon kaupunkipyöräverkostoon kuuluu lähes 4 600 pyörää ja 460 pyöräasemaa. Kaupunkipyörillä saa ajaa sekä Helsingissä että Espoossa ja halutessaan polkaista Espoosta Helsinkiin tai toisinpäin. Kaupunkipyöräpalvelun voi ostaa käyttöön koko kaudeksi, viikoksi tai päiväksi. Lisäksi uutena palveluna tällä kaudella on jatkuva tilaus, eli toistaiseksi voimassa oleva kuukausitilaus.

Lisää tietoa kaupunkipyöräpalvelusta sekä käyttöoikeuden ostamisesta.

Ohjevideot mm. kaupunkipyöräpalveluun rekisteröitymiseen, kaupunkipyörän käyttöönottoon sekä pyörän palauttamiseen löydät HSL:n sivuilta

Kaupunkipyöräpalvelusta vastaa Helsingissä Kaupunkiliikenne Oy. Palvelua ylläpitää CityBike Finland. Digipalveluista, markkinoinnista sekä asiakassuhteista vastaa Helsingin seudun liikenne HSL. Clear Channel Suomi Oy vastaa hankkeeseen liittyvästä mainosmediasta sekä kumppanuuksista.