Infra- ja raitiotierakentajat sekä suunnittelijat: Tervetuloa markkinavuoropuheluun!

Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy järjestää yhteistyössä Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimialan (KYMP) kanssa 8.2.2024 klo 9:30 – 11:00 infotilaisuuden myöhemmin kilpailutukseen tulevasta Länsi-Helsingin raitiotiet ja ohjelma-allianssi -hankinnasta.

Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy järjestää yhteistyössä Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimialan (KYMP) kanssa 8.2.2024 klo 9:30 – 11:00 infotilaisuuden myöhemmin kilpailutukseen tulevasta Länsi-Helsingin raitiotiet ja ohjelma-allianssi -hankinnasta. Kyseessä ovat pääkaupunkiseudun mittavat maankäytönkehitystä edistävät kaupunkikehityshankkeet, joiden keskiössä on liikennejärjestelmän laajentaminen ja kehitys kohti raideliikenteen verkostokaupunkia. Tulevat hankinnat koskevat Länsi-Helsingin raitiotien ja hankeohjelman merkittävimpiä palveluntuottajia rakentamisen (infra-/raitiotierakentaminen) sekä ohjelmatasoisesti keskeisen suunnittelun ja sen johtamisen osalta.

Markkinavuoropuhelu ei sido siihen osallistuvia osapuolia, eikä ole edellytyksenä osallistumiselle hankintaan. Markkinavuoropuhelun tarkoitus on tiedottaa ja pyytä markkinoilta palautetta vuoden 2024 aikana käynnistettävästä hankintamenettelystä, kyseisen hankinnan kokonaisuudesta ja sen toteutusmuodoista, sekä hankintaan liittyvästä sisältökokonaisuudesta, sen reunaehdoista ja mahdollisista erityispiirteistä.

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen 5.2.2024 klo 18:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen juha.paahtio@kaupunkiliikenne.fi. Sähköposti tulee otsikoida seuraavasti: ”Länsi-Helsingin raitiotiet ja ohjelma-allianssin infotilaisuus”. Tilaisuus järjestetään Kaupunkiliikenteen tiloissa Business Park Loikka, 3. krs. Hermannin rantatie 6, 00580, Helsinki, sekä etäyhteydellä Teams -ympäristössä. Saapumisohjeet ja etäyhteyden linkki toimitetaan viimeistään 7.2.2024 ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin.

Ilmoitathan sähköpostissa osallistujat yhteistietoineen (nimi, organisaatio, sähköpostiosoite), sekä saavutteko paikan päälle vai liityttekö etäyhteyden kautta. Organisaatioiden henkilöiden osallistuminen paikan päälle on rajattu kahteen henkilöön per organisaatio. Etäyhteyden osallistujamäärä ei ole rajoitettu.

Infotilaisuuden alustava ohjelma:

  • Avaus
  • Ohjelmakokonaisuuden kuvaus
  • Ohjelman hanke-esittelyt
  • Alustava hankinta-ajatus ja aikatauluvaihtoehdot
  • Kysymyksiä ja vastauksia

Infotilaisuuden jälkeen toteutetaan online-kysely, jonka kautta palveluntuottajat voivat antaa tarkemmin näkemyksiään tilaisuudessa käsitellyistä aiheista. Kyselylinkki toimitetaan kaikille tilaisuuteen ilmoittautuneille.

Linkki alkuperäiseen ilmoitukseen: https://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procedure/3843/enotice/4712/