Muutoksia raitiolinjoihin

Raitiolinja 10 on poikkeusreitillä maanantaista 15.8. alkaen aina elokuuhun 2023 saakka. Lisäksi Töölön ratikkakatko jatkuu, eli raitiolinjat 1, 2 ja 8 kulkevat Mannerheimintietä Töölön sijasta 28.8. asti.

Raitiovaunu 10 ohittaa toisen raitiovaunun.

Raitiolinja 10 on poikkeusreitillä maanantaista 15.8. alkaen aina elokuuhun 2023 saakka johtuen Ruskeasuon raitiovarikon raideyhteyden rakentamisesta sekä samaan aikaan suoritettavasta Korppaanmäentien peruskorjauksesta.

Raitiovaunupysäkit Kuusitieltä Korppaanmäentielle eli Tilkka, Ruskeasuo, Kytösuontie, Haapalahdenkatu ja Korppaanmäki, ovat ilman raitiovaunuliikennettä poikkeuksen aikana. Vastaavasti raitiolinja 3 siirretään väliaikaisesti pois Kuusitieltä tilanpuutteen takia, ja se ajaa Töölön hallille eli käyttää Kisahallin pysäkkejä. Ajamatta linjalla 3 jäävät pysäkit Kuusitie, Jalavatie ja Töölöntulli.

Lue korvaavista yhteyksistä HSL:n sivuilta.

Ratikoiden reitit muuttuvat maanantaina 15.8. – katko Töölössä jatkuu 28.8. asti

Kesän työmaat eri puolilla kaupunkia valmistuvat pääosin 15.8. mennessä, ja ratikat palaavat suurelta osin normaaleille reiteille. Töölön ratikkakatko eli raitiolinjat 1, 2 ja 8 kulkevat Mannerheimintietä Töölön sijasta 28.8. asti.

Katkon pidentymisen syynä ovat viivästykset kisko-osien valmistuksessa ja Kasin katutöiden raitiotien rakentamisen eri työvaiheissa.

Katso linjojen 1, 2 ja 8 poikkeusreitit HSL:n sivuilta.

Johtuen poikkeuksista ja kuljettajapulasta ruuhkalinja 5 Katajanokan terminaaliin on väliaikaisesti tauolla. Lisäksi kaikki raitiolinjat lukuun ottamatta linjoja 4 ja 10 liikennöivät harvennetulla vuorovälillä.  Ajantasaiset reitit ja aikataulut löytyvät poikkeuksien aikana Reittioppaasta.