Muutoksia Ruoholahden metroaseman liityntäpysäköinnin käytännöissä

Kauppakeskus Ruoholahden yhteydessä sijaitsevan metron liityntäpysäköinnin käytännöt ovat muuttuneet 1.12. alkaen. Liityntäpysäköintipaikat ovat jatkossa ainoastaan kerroksessa -5. Lisäksi maksuautomaattien sijainti muuttuu ja maksu suoritetaan jatkossa liityntäpysäköintikerroksessa.

Pysäköintimerkki.

Kauppakeskus Ruoholahden yhteydessä sijaitsevan metron liityntäpysäköinnin P-Ruoholahden käytännöt ovat muuttuneet 1.12. alkaen. Liityntäpysäköintipaikat ovat jatkossa ainoastaan kerroksessa -5.

Liityntäpysäköinti maksetaan 1.12. alkaen erilliseen liityntäpysäköintiautomaattiin, joka sijaitsee pysäköintihallissa kerroksessa -5 kauppakeskuksen hissiaulan edessä. Aiemmin käytössä olleet liityntäpysäköinnin maksulaitteet hallin sisäänajoalueella poistetaan käytöstä. Pysäköintilippua ei tarvita jatkossa enää liityntäpysäköinnin maksamisen yhteydessä.

Liityntäpysäköinnin hinta on 2€ sisältäen ensimmäiset 12 tuntia pysäköintiä ja liityntäpysäköintiin tarvitaan myös HSL-kortilla tai HSL-sovelluksessa oleva lippu. Liityntäpysäköinnin mahdollinen ylimenevä aika veloitetaan hallin normaalin hinnaston mukaisesti ja maksetaan Europarkin pysäköintiohjeiden mukaan.

Liityntäpysäköinnin paikkatilanteen voi tarkistaa sisäänajon tilaa/täynnä -valo-opasteesta sekä valo-opasteissa kerroksessa -4 ennen kerrokseen -5 ajoa.